Před jarní částí sezóny 2016/2017

07.03.2017 12:30

Pár informací před začátkem sezóny. Jarní část začne jako obvykle začátkem dubna, los ještě není hotový, budu Vás informovat. Předpokládám, že budeme po odstoupení Inexisu ve dvojici s Vyškov City. Po podzimu nám patří 4.příčka, která určitě není špatná, hráli jsme docela hezký futsal. V útoku nám hodně pomohl Rada Tobolík, v obraně hraje výborně Thierry, takže opět můžeme pokukovat po horních příčkách tabulky. Musíme se však vyvarovat špatným výkonům, které jsme předvedli proti oboum Bučovicím a Lazoru. Proto bych chtěl, abychom na zápasy chodili v 7-8 hráčích. Dále jsem zavedl to, že bude hrát opravdu jen 8 hráčů + brankář. Kdo se ohlásí později, ten hrát nemusí / neznamená, že nebude, věc budu řešit individuálně/. 

Nové tváře ve Fifáku: 

Mara Hradil j.r. -  nastupoval za nás již na turnaji v Málkovicích, oficiálně bude zaregistrován nyní, vypomůže v případě malého počtu hráčů a opět bude reprezentovat na letním turnaji.

Jiří Solomon - přestup z týmu Orel Řečkovice Brno, bude zřejmě nepravidelně jezdit s Marou z Brna, uvidíme, jak se vše vyvrbí, bude zřejmě řídit auto do doby než bude juniorovi 18 :-) / aspoň tak si to Mara možná myslí :-)/

 

Tady vypíšu, jak si myslím, že budete na jaře k dispozici:

Pravidelně /80-100 procentní účast/: Mara Hradil, Kamil Kudlička, Radek Tobolík, Martin Ostrý, Milan Tynkl

Většinou / 50- 79procentní účast/: Martin Rusňák, Kuba Pospíšil, Jakub Tumma, Tomáš Kudlička

Sem tam / 25- 49 procentní účast/ Rada Hradil, Jirka Solomon, Jan Donyš, Petr Špičák, Kamil Chalaň

Málo, možná: Jiří Pospíšil, P.Vymazal, M.Doležel ml., Tomáš Rusňák, Jan Špidlík

Tak uvidíme.Pokud víte, že nebudete chodit tak, jak jsem to tady napsal, tak mi dejte vědět 

 

Zpět

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode