Podzimní výsledky a komentáře

13.11.2017 22:32

První podzimní turnaj

Fifák - City Vyškov B 6:4 (2:0)

Branky: Donyš 2x, Crhoš 2x, Radim 2x

Asistence: Donyš 2x, Radim 2x, Begin. 
 

Fifák - Orli Bučovice B 9:4 (1:2)

Branky: Radim 3x, Donyš 3x, Piskyn 2x, Crhoš

Asistence: Donyš 4x, Begin 2x, Radim, Ostroš.

Do zápasů jsme nastoupili v kombinované sestavě, na poslední chvíli z ní vypadl Kamouch (sranec, blijec,teplotka), naopak po dlouhé době nastoupil jak říká moje dcera Bubák Crhoš. V zápase se City, jenž nastoupilo ve slušné sestavě v čele se sniperem Davidem Grycem, jsme chtěli šetřit síly a vyrážet do rychlých ;-) kontrů. Kontry sice nebyly tak rychlé, ale stačilo to, abychom se dostali do vedení. V první půli jsme toho soupeři moc nedovolili a sami na sebe jsme se dívali, že hrajeme fakt dobře. Ve druhé půli jsme náskok navýšili, jelikož soupeř zahazoval i tutovky. Poté jsme se asi začali o výsledek strachovat a City využilo i díky powerplay tlak a snížilo až na 4:5. Zbývala minuta do konce, Radim prokličkoval do vápna a jeho nepovedenou nahrávku si srazil nešťastný habán do branky. Výsledek 6:4 jsme ubojovali, vítězství jsme si tak si myslím zasloužili. 
Následující duel jsme hráli ihned slavném vítězství. Síly ubily natolik, že vyčerpáním jsme nebyli schopni průměrného soupeře přehrát. Naopak neustále jsme dotahovali, soupeř odskočil na 2:4 a zdálo se, že energii už na obrat nenajdeme. Ale semkli jsme se a kolektivním výkonem v čele s výborným Crhošem, Donyšem a Ostrošem jsme utekli Orlům až na 9:4. Pozdě příchozí Špidla pak napovídal, že hrozí 10.branka, takže ta nepadla. Špidla kupuje kastl ;-). Jinak bych chtěl VŠEM za obětavý výkon poděkovat!!!. Věkový průměr sestavy činil 40,5 roku.

 

FIFÁK - ORLI VYŠKOV 8:0

Branky: Radim 2, Tobol 2, Kuba, Mara, Pyskin, Dony.

Asist: Kamouch 4, Pyskin 3, Mara 3, Radim 2, Tobol, Kuba, Ostroš.

 

FIFÁK - MAREFY 4:4

Branky: Pyskin, Radim, Mara, Tobol.

Asist: Dony, Milan, Mara

 

V zápase s naším odvěkým rivalem Orli Vyškov jsme chtěli využít naší větší fotbalovosti a také nižšího počtu hráčů soupeře. To se nám ze začátku moc nevedlo. Nedokázali jsme překonávat obranný val soupeře a naše kombinace za neustálého deště postrádali přesnost a především rychlost. Poté co jsme se dostali do vedení jsme čekali další branky, ale nakonec jsme mohli být rádi, že Ostroš v bráně při orelsķých výpadech čaroval. Ve druhém poločase jsme se už uklidnili a přes soupeře, jemuž podle očekávání docházeli v 5 lidech síly se prosadili. Dařilo se zejména Tobolovi, jenž vstřelil tyčkový hattrick ;-). 
Ve druhém zápase jsme nastoupili proti silnému celku Maref. S tímto týmem hrajeme většinou vyrovnané duely, ve kterých většinou bodujeme. Bohužel jsme se nedostali tentokráte do vedení a po našem vyrovnání nám soupeř odskočil na rozdíl 2 branek. Opíral se především o nebezpečného Kubu Maláče a nám se nedařilo postavit na hřiště vždy hráče, kteří by si 100% rozumněli. Náš jediný signál při našem rohu jsme ani jednou nezahráli. Rada Tobol na to není zvyklý, takže budeme muset trošku tyto rozehrávky uzpůsobit. Naše útoky byly vedeny pouze ve 2 lidech a to je málo. Naproti tomu obránce soupeře naši uťočníci nezachytávali a bylo zaděláno na první špatný výsledek v tomto ročníku. Po rychlém vyrovnání na 3:3 nám ihned soupeř lacinou brankou odskočil na 3:4 a my jsme měli 5 minut na vyrovnání. Kalousek s Radimem vzali time na na led naskočili důchodci. Ti začali padat ve všech střetech se soupeřem a vymodlili si faul a přímý kop. Ten jsme Radou promněnili a zajímavý duel skončil nerozhodně. Bod bereme. Nehráli jsme vůbec dobře, snad to bude příště bojovnější a kvalitnější. Děkujeme návštěvě mladýho Mary a mladého Tobola /100bodů - bez dresu či šály/ a také 2 minutové skryté návštěvě Špidly, kterého zachytil ostříží zrak Kalouska /100 bodů/.

FIFÁK - KLOBOUČKY 10:4

Branky: Tobol 4, Čip 2, Kamil Ch., Radim, Dony, Milan.

Asist: Mara 5, Kamouch 4, Tobol 2, Milan, Kamil Ch.

 

FIFÁK - SOKOL BUČOVICE 7:8

Branky: Kamil Ch. 3, Tobol 2, Dony, Mara.

Asist: Dony 2, Kamouch 2, Radim, Tobol, Čip, Mara, Kamil Ch.

 

Zápasy se odehráli tentokrát v Bučovicích na základní škole, takže jsme se konečně na hřiště těšili. Problémem se stala absence Ostroše v bráně. Dvojka Tomík také vynechal, takže musel do branky nehrající brankář Radim. To se týmu posléze vymstilo. Zápas s Kloboučky měl jednoznačný průběh už před začátkem zápasu. Kloboučky nastoupili pouze ve 4 bez střídání a to opravdu nejde být konkurence schopným, ani odhlášeným Hvězdlicím. Po rozpačitém začátku jsme začali konečně dávat branky a Radim v bráně pochytal ojedinělé akce soupeře. Jakmile ale Kloboučky skórovali, zbavili Radim brankářského kouzla a stal se z něj „pouštěč“ nebo chcete-li „cedník“. Kloboučky už více snížit nedokázali, nám se naopak podařilo vstřelit 10.branku. To s týmem Sokola Bučovice to bylo jiné kafe. Dobře jsme začali a vedli o jednu branku. Vedení jsme si udrželi až do poločasu, byť Radim už začal kouzlit a nabídl bučovickým lacinou branku. Po přestávce jsme za neustálého deště prospali úvod a soupeř otočil a dostal se dokonce do trháku. Na to už se nemohl „Kalousek“ dívat a vystřídal Radima v bráně. Ten ani v útoku nic nepředvedl, zato, spoluhráči se činili a dokázali srovnat na 7:7. Když už to vypadalo, že pojedeme domů s remízou, nejlepší střelec bučovických Dušan Svoboda se dokázal prosadit a získal tak pro svůj tým cenné 3 body. Škoda no.

 

FIFÁK - LAZOR 3:6

Branky: Mara, Dony, Radim.

Asist: Radim 2, Ostroš.

 

FIFÁK - ORLI BUČOVICE 2:10

Branky: Radim, Crhoš.

Asist: Dony 2, Kamouch.

 

Na domácím hřišti jsme ve státní svátek přivítali v odložených zápasech favority Lazoru Vyškov a Orlů Bučovic. V prvním zápase jsme i přes porážku podali slušný výkon, kterému chyběla lepší produktivita a to zejména Radima. Ten nedal branku ani do prázdné kasy. Lulin.A soupeř trestal. V zápasech s favority prostě musíte být produktivní a ještě mít dobrou obranu. A to my bohužel i přes vyrovnaný vývoj nebyli.

Po hodinové přestávce a ztuhlých nohách jsme nastoupili proti Orlům a nestačili jsme se divit. Jednak nad výkonem bučovských, ale hlavně nad výkonem nás všech,. Soupeř nás vyloženě deklasoval a nám se nedařilo tedy vůbec nic. Ke konci už jsme se pohledem na rozhodčího dožadovali milosrdného konce. Jestliže naše předchozí prohry byly po slušných výkonech, tak tentokrát to byla bída a snad ji už do konce sezóny nezažijeme.

 

FIFÁK - Mouřinov 6:7

Branky: Tobol 3,Kamouch 2, Dony.

Asist: Mara 3, Kamouch 2, Tomáš 2, Tobol, Dony.

 

Kamouch:K samotnému zápasu v Mouřínově mám jen tři slova - děs, běs, ostuda. Ihned po zápase nabídl svou rezignaci trenér J.R. Ta byla pochopitelnĕ odmítnuta. Trenér za svoji neomluvitelnou nabídku obdržel 500 bodů a rázem se stal lidrem soutěže o nejužitečnějšího hráče Fifáku. Což je u trenéra dosti divné a proto se mění název soutěže na Nejužitečnější Fifák.

Radim: Na zápase jsem nebyl, ale možná ….ještěže tak.

FIFÁK – Krásensko 5:0 kont.

FIFÁK – AMOR 9:7

Branky: Tobol 4x, Radim 3x, Mara 1x, Milan 1x

Asist: Pyskin 3x, Radim 2x, Tobol 1x, Donyš 2x

 

Jelikož Krásensko se nedostavilo, sehráli jsme pouze jeden zápas s favorizovaným Amorem. Soupeř se nedostavil v nejsilnějším složení, ale i tak jsme toho moc od sebe neočekávali. No a také po 5 minutách lovil Ostroš míč ze své sítě. A to je blbý, prostě pokud chceš uhrát body, tak musíš vést a nechat favorita dotahovat. Nestalo se, ale poté nastalo překvapení. Radim se rozpomenul na své lepší výkony a vyrovnal. Poté jsme začali využívat špatné obrany soupeře a utekli jsme na slušných 4:1. A zase jsme povolili, jak jinak. Nalákat a utáhnout, řekl by Kujda. No byli jsme moc rádi za poločasových 5:4 a očekávali tlak soupeře. Ten jsme ze začátku otupili, ale i tak jsme udělali hloupé chyby a soupeř vyrovnal na 7:7. Co říct k závěru? Že by se projevili zkušenosti a roky dřiny? Nevím, soupeř byl také dosti zkušený, takže se prostě štěstí přiklonilo k nám a my závěr rozhodli v náš prospěch. Celkově bych i přes stále dokola opakující hrubky tým pochválil, konečně zahrál slušně Radim, chyběl kousek do obětavého výkonu na prvním podzimním turnájku.

Podzim končíme na prozatimním 4.fleku, což neí špatné, ale co se týče bodového zisku přiznejme si, čekali jsme víc. Ztratili jsme hlavně s Mouřínovem, částečně i s Bučovickým Sokolem. Ostatní ztráty byly zasloužené. Uvidíme na jaře.

 

Zpět

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode