Napřed bez bodu a poté plný zisk spolu se vstřeleným 400.gólem Mary Hradila

01.10.2013 20:29

V zápasech s favority z Bučovic jsme bohužel byli nuceni shánět sestavu jak se dá. Radim na poslední chvíli zaregistroval nadějné bratry Pospíšili,

kteří zalepili záplatu v naší sestavě. V Moravských Málkovicích bohužel zemřel starosta J.Bouda, takže veškeré málkovické osazenstvo šlo na pohřeb. Naši sestavu na druhý zápas doplnili tací mohykáni jako Laďa Crhonek a J.R. Kysučan. Taktéž si vedení cenní postoje hoštického kanonýra Pyskina, jenž nechal fasádu fasádou a na druhý zápas přijel. V zápase se Sokolem jsme po prvním poločase sahali na dobrý výsledek, ale díky několika školáckým chybám skončil zápas výsledkem jakým skončil. Ve druhém zápase jsme se nedostali do vedení a většinu zápasu strávili bez míče. Mladí a neporažení Orli si výsledek v pohodě uhlídali. Nadějně vypadal výkon obou bratrů Pospíšilů, kteří ve svém věku mohou být světlou fifákovskou futsalovou budoucností.

 

hřiště Lipová Vyškov 21.9.2013

Sestava: Ostrý -  R.Hradil,M.Horák, K.Kudlička, Jiří Pospíšil, Jakub Pospíšil, M.Tynkl,

Fifák Nouzka - Sokol Bučovice  2:10 (2:1)

Branky: Jiří Pospíšil 2x

Asistence: R.Hradil, K.Kudlička, Jakub Pospíšil

*** Jiří.Pospíšil, **Jak.Pospíšil, *K.Kudlička

Sestava: Ostrý -  R.Hradil,M.Horák, K.Kudlička, Jiří Pospíšil, Jakub Pospíšil, V.Crhonek, P.Špičák, R.Kysučan

Fifák Nouzka - Orli Bučovice  2:6 (0:2)

Branky: Jiří Pospíšil, M.Horák

Asistence: V.Crhonek

*** V.Crhonek, **J.R.Kysučan, *P.Špičák

 

Do Studnic jsme odjížděli ve stabilní sestavě, pouze Radim pro bolavé koleno chtěl strávit zápasy jen na tribuně. Na místním malém plácku jsme museli uzpůsobit styl naší hry tak, aby vedl k úspěchu. V zápase se Studnicemi jsme obětovali tudíž Horyse, jenž si nechal dát červenou kartu a zbytek zápasu a i ten následující strávil pouze u škopku za plotem. Do zápasu místo něj nastoupil vždy na pár minut paběrkující a obouortézní Radim. Horys svým odstoupením nechal vyniknout Jiříčka a Milana v obraně, kteří svým dotěrným stylem dělali soupeřům červené kotníky. Hlavní hvězdou však byl bezesporu Mara Hradil, který díky hatricku vstřelil 400.registrovanou branku za Fifák Nouzka. Blahopřejeme a děkujeme za finanční obnos, Uhlídali jsme hlavní hvězdu Studnic Aleše Henka a i přes nepříjemné soupeřovo snížení jsme si v pohodě vítězství uhlídali. 

V zápase S Krásenskem jsme se štěstím přežili několik výborných šancí soupeře, ale i tak se Krásensko díky výborně hrajícím bratrům Vágnerovým ujalo vedení. Klíčovým okamžikem byla branka Milana, který bodlem nekompromisně zavěsil do šibenice přímo z rozehraného rohového kopu. Teď mě napadá, žto možná bylo s tyčkou - 20kč :-). Poté jsme převzali iniciativu a díky neuposlechnutí výtek pana Kudličky jsme šli do dvougólového vedení. Krásensko se nevzdalo a díky Vágnerovi krásnými brankami vyrovnalo. Pak se projevila vnitřní síla Fifáku a absence Horysa :) a urvali jsme cenné 3 body, kdy se konečně v závěru prosadil i Radim.

 

hřiště ¨Studnice 28.9.2013

Sestava: Ostrý -  R.Hradil,M.Horák, K.Kudlička, M.Tynkl, M.Hradil, M.Doležel ml., T.Kudlička, J.Štěrba

Fifák Nouzka - Literpool Studnice  8:6 (4:2)

Branky: M.Hradil 3x, K.Kudlička 3x, M.Doležel, M.Tynkl,

Asistence: K.Kudlička 3x, M.Hradil 2x, M.Horák, M.Doležel, Ostrý,

*** M.Hradil, **K.Kudlička, *M.Horák

M.Horák ČK, M.Doležel ŽK

Fifák Nouzka - Krásensko  6:4 (3:2)

Branky: M.Hradil, K.Kudlička, T.Kudlička, M.Tynkl, R.Hradil 2x

Asistence: K.Kudlička 2x, M.Hradil 3x, T.Kudlička,

*** M.Horák, **M.Hradil, *M.Ostrý

Zpět

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode