Jaro začalo, Fifák jede na plné obrátky a je 100 %!!!!

18.04.2014 15:16

Po dlouhé zimní přestávce začala jarní část okresní ligy. Fifák se musel vyrovnat s absencí několika opor. V brance musel zastoupit naši jedničku Ostroše Milka, jenž strávil podzim na naší farmě v Málkovicích. Ostroš doléčuje zranění tzv. fakovacího prstu na ruce, měl by se brzo vrátit. To s Kamilem řečeným Kalousek to nevypadá tak růžově. Jeho záda řekla dost a zřejmě po letech náročného programu, který jim Kamouch svou životosprávou připravil, vypověděla službu. Vypadá to, že Kamouch bude jarní část sledovat pouze z lavičky, kde vytvoří silný tandem s trenérem J.R. Takovou trenérskou dvojici nám můžou tedy opravdu všichni závidět. Dalším marodem je Horys, který doléčuje zlomenou zanártní kůstku na noze. Horys by snad konec jara mohl stihnout.

Prezidentovi tedy přibyli vrásky  a musel sáhnout do hmotných fifákovských rezerv. A zjistil, že jich má Fifák nečekaně mnoho a ještě velice kvalitních. Do prvního dvojzápasu se dostavila plná sestava čítajících tedy 8 hráčů + brankář. Do týmu se po zranění vrací Donyš, většího herního vytížení si prezident slibuje i od Pyskina, jenž výsledkově paběrkuje v béčku Hošticích ve velké kopané. Příslibem je i jistě velmi dobře hrající Kuba Pospíšil, který do týmu naskočil teprve podruhé a hned si zapsal hattrick. Uvidíme, jak to bude s účastí hráčů vypadat dále, Donyš dojednává případnou novou akvizici. Její angažování právě záleží na Vaší účasti na zápasech.

 

Sestava: M.Teplý - M.Hradil, R.Hradil, T.Kudlička, M.Doležel ml., J.Pospíšil, M.Tynkl, P.Špičák, J.Donyš :-)

Fifák Nouzka - Kloboučky B    8:4 (3:1)

Branky: J.Pospíšil 3x, M.Hradil 2x, M.Doležel ml., T.Kudlička

Asistence: Donyš 3x, M.Doležel ml., 2x, T.Kudlička 2x, R.Hradil 2x, M.Hradil, J.Pospíšil    

***J.Pospíšil    **M.Teplý    *Donyš

V prvním zápase jsme narazili na tabulkově slabší tým Klobouček, kterému patří předposlední příčka. Ovšem už není slabých soupeřů! Kloboučky se prezentovali rychlou hru, která nám dělala po celý čas problémy. Zkušenosti byly ale na naší straně a i když Radim se snažil soupeřům všemožně pomáhat, utkání Fifák zvládl. Blýskl se v něm hlavně Kuba Pospíšil, jenž vstřeli hattrick a také Milka, jenž byl v bráně velkou oporou. Utkání v podstatě kromě Radima vyšlo všem! :-). Radim se trápil hlavně v koncovce a nebyl schopen dát branku. Naopak překvapil Bican, jenž z pozice obránce větral obranu Klobouček a také Donyš, jenž shodil přebytečná kilča a hrál výborně naše vystčené brko. Hra Mary Hradila má už několik let vysokou kvalitu, kterou jen potvrzoval. Na úvod dobré 3 body :-)

 

Fifák Nouzka - Kloboučky C    5:3 (3:2)

Branky: R.Hradil 2x, Donyš, P.Špičák /PK/, M.Doležel ml.

Asistence: Donyš 2x, M.Hradil 2x  

***Donyš   **M.Hradil    *M.Doležel    

Ve druhém zápase jsme chtěli lepšímu týmu Klobouček oplatit podzimní porážku a to se nám povedlo. Po dobrém úvodu, kdy nejprve dobře hrající Bican utekl všem a nekompromisně zavěsil a pak Pyskin svým klasickým způsobem proměnil penaltu, jsme opět darovali soupeři míč a ten nás začal přehrávat. Snížil a poté zle zatápěl naší obraně, Milka v bráně čaroval. Poté Donyš famózně našel Radima, jenž konečně protrhl smůlu a neum a opět jsme odskočili. Jak už to tak bývá, nechali jsme Kloboučky opět čuchnout a do přestávky snížili na rozdíl jediné branky. Ve druhém poločase jsme udělali několik školáckých chyb, kdy naši nezkušení hráči několikrát zbytečně faulovali a soupeř se dostal k 10m kopu. Ten nekompromisně proměnili a s námi to nevypadalo dobře, v té chvili bychom brali i bod všemi deseti. Závěr utkání jsme ovšem zvládli na jedničku a zásluhou Donyša a Mary jsme doslova urvali důležité vítězství, které znamená, že jsme se dotáhli na svého soupeře v tabulce.

 

Večerní program obstaral hlavní trenér mužstva J.R., jenž oslavil u Ká své narozeniny.   

 

 

 

 

 

Zpět

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode