50 procentní úspěšnost završená 300.brankou Kalouska za Fifák

18.10.2013 09:56

Poprvé nás letošní ročník zavál na naši domácí půdu do Moravských Málkovic, kde na nás čekalo perfektně připravené hřiště a soupeři z Klobouček. Slabší B tým a silnější C tým, vždy doplněný o hráče z krajského A týmu. První zápas proti kloboučskému béčku začal ztuha, nemohli jsme se prosadit, v brance několikrát čaroval Ostroš. Soupeř, tvořený mladými běhavými hráči, které dirigovala hvězda kloboučského fotbalu L.Štrublík, několikrát Fifáku zavařil. Po šťastných brankách s připěním letitých zkušeností jsme poločas dotáhli na vedení 3:0. Nic se nezdálo hotové. Do druhého poločasu jsme ale nastoupili v daleko lepším světle a soupeře, který to zkoušel i bez brankáře, trestali po jejich hrubých chybách. Přes celé hřiště se trefil i Ostroš. Zápas jsme dohráli v rytmu exhibice, což se nám až tak často nestává. 

Ve druhém zápase jsme nastouipili proti jinému kalibru. Velmi dobře fyzicky i technicky disponovaný soupeř nám nedovolil hrát naši pomalou hru:-). V prvním poločase, který skončil nezvykle 0:0, byl soupeř o trochu lepší, dobré šance zmařil Ostroš v bráně. Nám citelně chyběl Mara Hradil, takže zahrávání standartních situací bylo velkým dílem improvizace, což si přiznejme, není u některých našich hráčů velká stránka. Ve druhé půlce se soupeř dostal do vedení a nám nedovolil se ani pořádnou šanci. Poté odskočil o další branky, Kamouch a Bican měli šance alespoň na zkorigování výsledku, ale ani to nám nebylo přáno.

 

hřiště MM 5.10.2013

Sestava: Ostrý -  M.Doležel ml., J.Štěrba, T.Kudlička, R.Hradil,M.Horák, K.Kudlička, Jiří Pospíšil, M.Tynkl,

Fifák Nouzka - Kloboučky B  12:2 (3:0)

Branky: R.Hradil 4x, K.Kudlička 3x, J.Pospíšil 3x, M.Doležel, Horák, Ostrý

Asistence: R.Hradil 4x, K.Kudlička, T.Kudlička 2x, J.Pospíšil 2x, J.Štěrba 2x, M.Doležel 2x, M.Tynkl, Ostrý,

*** R.Hradil, **K.Kudlička, *M.Ostrý

Sestava: Ostrý - M.Doležel ml., J.Štěrba, T.Kudlička, R.Hradil,M.Horák, K.Kudlička, Jiří Pospíšil, M.Tynkl,

Fifák Nouzka - Kloboučky C  0:4 (0:0)

Branky: ---

Asistence: ---

*** M. Ostrý, **M.Tynkl, *M.Horák

 

Hned další turnájek byl opět v MM, Fifák na domácí půdě přivítal jednoho z lídrů soutěže Lazor Vyškov a naopak poslední tým tabulky Pantery Vyškov. Jelikož na prvním zápase jsem chyběl, můžu komentovat hru pouze z poznatků našich hráčů. Ti v prvním poločase bojovali a nedovolili favoritovi odskočit o více než 2 branky. To se soupeři podařilo ve druhé půlce, na což už domácí tým nedokázal odpovědět. Soupeř nasázel další branky a skončil až na cifře 13.

Do druhého utkání nezasáhl J.Pospíšil, naopak přijel P.Jelínek a z Brna poté, co dověděl výásledek prvního zápasu narychlo přichvátal R.Hradil. Panteři se projevili jako velmi dobrý tým dobře dirigovaný M.Brunclíkem. Rozhodně nepatří na poslední místo výsledkové listiny. Náš tým hrál poněkud ustrašeně a svou hru dokázal plně předvést jen v přítomnosti zkušených hráčů K.Kudličky a M.Hradila. Ti vzali dirigentskou taktovku do svých rukou a po jejich akcích vždy Radim zakončoval do prázdné branky. I tak to byl tuhý boj, kdy jsme několikrát dovolili soupeři vyniknout Ostroše v bráně. Důležitý gól a to nejen pro průběh utkání vstřelil K.Kudlička, poslední dobou řečený Kalousek. Dostal Fifák do vedení 3:2 a zároveň vstřelil svůj 300.gól za Fifák Nouzka. Blahopřejeme a u nás ihned inkasujeme:-). Po Kamilovi se ještě trefil M.Horák a vše vypadalo na poklidný průběch závěru utkání. To by nebyl Fifák, aby si to nezkomplikoval a po špatném přebrání soupeře jsme inkasovali na 3:4.Poslední minuty na hřiště nastoupili nestoři Fifáku a zdržovací taktikou už nedovolili Ostroše ani ohrozit. Byly to tuze vybojované 3 body s týme, který opravdu na poslední místo nepatří.  

 

 

hřiště MM 12.10.2013

Sestava: Ostrý -  M.Doležel ml., J.Štěrba, T.Kudlička, M.Hradil,M.Horák, K.Kudlička, Jiří Pospíšil, 

Fifák Nouzka - Lazor Vyškov  5:13 (3:4)

Branky: M.Horák, M.Doležel, J.Pospíšil, T.Kudlička, M.Hradil

Asistence: M.Hradil 3x, K.Kudlička 3x, M.Doležel 2x, M.Horák, J.Pospíšil

*** M.Hradil, **T.Kudlička, *M.Doležel

Sestava: Ostrý - M.Doležel ml., J.Štěrba, T.Kudlička, M.Hradil, R.Hradil,M.Horák, K.Kudlička, P.Jelínek, M.Tynkl,

Fifák Nouzka - Panteři Vyškov   4:3 (1:1)

Branky: R.Hradil 2x, M.Horák, K:KUDLIČKA 300.BRANKA!!!!!!

Asistence: R.Hradil, M.Hradil 3x, K.Kudlička, M.Doležel

*** K.Kudlička, **M.Hradil, *M.Ostrý

Zpět

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode