Diskuze

• Datum: 11.04.2020 Vložil: Radim

Titulek: Re: 20 let od titulu.

No to byla jízda....spal jsem chvilku smotane na podlaze vedle baru u Ká, pak na lavečce před barákem bo jsem ztratil klíče, našel jsem je pak v parku na pískáču. Ta bota na střeše u Ká byla Jirkova nebo Pavlova?

• Datum: 16.04.2020 Vložil: Marek

Titulek: Re: Re: 20 let od titulu.

Tehdy jsem řešil vzpomínkovou mapu každou sobotu ráno...

• Datum: 06.03.2020 Vložil: Ostrouš

Titulek: Okresní pohár

Zdravím všechny Fifáky!Dne 4.4. se uskuteční okresní kolo poháru futsalu.Bude se hrát venku na umělce.Pokud máte zájem, napište do 13.3.nejpozději.Bude-li nás dost, prihlasime to.
    Ostrouš

• Datum: 14.03.2020 Vložil: Ostrouš

Titulek: Re: Okresní pohár- zrušeno

Kamarádi, bohužel díky situaci byly zatím na 30 dnú zruseny všechny futsalove soutěže.Pohar se tedy neuskuteční.
    Soutěž nezačne dříve než po Velikonocích.
    Tak se mějte a buďte zdraví...Martin

• Datum: 23.02.2020 Vložil: Radim

Titulek: Přípravák

Fifák Nouzka - Vyškov City 9:4 (1:4). Fifàk předvedl jeho klasický způsob hry, nalákání rybyček a pak velký obrat ;-). Proti domácímu týmu se nakonec projevil fakt, že jsme měli 2 hráče na střídání. Vypadá to, že naši hráči přes zimu nelenili a zřejmě nutno říct, že jejich individuální trénink má velkou kvalitu. Tobol tam začal sázet jeden fik za druhým a obrana se spoléhala na soudržnost Milana a Begina a kila Toma v bráně. Na jaře o nás nemám strach ;-)

• Datum: 24.02.2020 Vložil: Radim

Titulek: Re: Přípravák

Rybyčky s tvrdym Y po B.....to jde se mnou z kopce :-D

• Datum: 23.12.2019 Vložil: Radim

Titulek: Přání

Veselé vánoce a šťastný nový rok. Na jaře bude převážení, za každé kilo navíc 50 kč do pokladny. Příklad: Výška 180cm, váha 80kg = 0kč.
    PS: musíme si vydělat na ukončenou... ;-)

• Datum: 02.01.2020 Vložil: Marek

Titulek: Re: Přání

Tak to končím kariéru

• Datum: 04.11.2019 Vložil: Radim

Titulek: Stav pokladny

Spočítal jsem pokladnu: je tam 9646Kč. Ještě si z toho musím vzít nějaký prezidentský poplatek za dresy. Spolupracuju s Radkem Navrátilem z Výroba dresů.cz a vždycky jsme se perfektně domluvili.Buď jsem mu platil zlomek kupní ceny nebo to stálo pár slivovic a zmrzlin Haagen Dosz. Za poslední dresy jsem dal 2l slivovice, tak si pak vemu 300kč za náklady na pálení. Statistiky výhledově.

• Datum: 05.11.2019 Vložil: Kamouch

Titulek: Re: Stav pokladny

Je dlužíme Kujdovi 700 kč za dárek myslivcům (pronájem kutlochu na ukončené).

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode