Něco z historie

29.08.2012 21:31

Sezóna 2002-2003

 

Na páteční trénink se dostavuje čím dál méně našich hráčů, takže uvažuji, že absentéři dostanou nějaké sankce. Ještě uvidíme, jak se na účasti projeví zavření Můřina baru v Málkovicích. V pátek se tedy u Ká objevila tradiční sestava, kde samozřejmě nechyběl Radim s Romanem, došel Kamil, který se čím dál víc Barouší. Po kritice v minulém komentáři se ke Ká zatoulal „dědeček“ Kedzi, přišel i Víťa, ale ten je v poslední době nějakej špatnej, takže po jednom náboji a pár ionťácích zmizel.  Ostatní nelenili a obsadili šipkařský automat a klaněli se při becháncích. Posléze se objevil i Kujda se dvěma členkami třicátnického „banjo bandu“ tetou Helenou a tetou Zuzkou, které doma obvykle pomáhá s „účetnictvím“. Nikdo třikrát po sobě neprohrál, takže žádná utěrka nebyla. Samozřejmě jsme se posléze přešoupli na Budwarku, která v posledních týdnech ztrácí konkurencí nonstopky na lesku.  Dělali jsme střídavé přesuny, ja už si teda toho moc nepamatuju, jenom vím, že jsem pařil na dost hrozný věci. Jinak další podrobnosti této noci nechám okomentovat Romana, protože jsem měl fakt skvělej „fazec“, při kterém jsem nejenom ztratil mobil. Doplácím na přetrénovanost, takže po příštím pátku, kdy Mara Potápka slaví u Ká narozeniny, mě hned tak nikdo na Budwě a na nonstopce neuvidí.       

           

Fifák Nouzka – DPP VYŠKOV   3:2 (2:1)

 

Stačil průměrný výkon

Už asi nejsme nejmladší

           

V tomto utkání se potvrdilo, že zvítězit výraznějším rozdíle s dvojcifernou číslicí u počtu vstřelených branek je dnes už pro nás skoro nedosažitelný cíl. Je vidět, že už asi nejsme nejmladší, doufejme, že ostatní budou taky stárnout. V zápase proti našemu oblíbenému soupeři jsme podali sotva průměrný výkon, který ovšem na hosty platil. Naše vedení počítalo dopředu s červenou kartou pro J.R., ale ten se neobvykle soustředil jen na fotbal a utkání (první?) dohrál až do konce. V našem útoku se opět ukázal náš nový kanonýr Frýdek, který vstřelil další gól. Naopak ze šedi opět nevystoupil Kedzi. Nezapsal si v utkání ani bod a jev Kamilových statistikách produktivity jasně poslední. Radim po předešlém hrozném výkonu sice opět neoslnil, ale to kyvácení trochu zastavil a při absenci Víti se Štěpánem se stal pilířem obrany. Do utkání nezasáhl ani Kujda, jehož by asi chtěl své trenérské zkušenosti předat i nám, ale upřímně, není co. V utkání nám spíše chyběla po pátku koordinace pohybů a trochu té bojovnosti, kterou už v našem týmu těžko ještě najdeme. Po poklidném průběhu hry jsme tedy utkání dovedli do vítězného konce a získali povinné tři body.

 

Hodnocení týmu +++  (max. 5+).

 

 

Fifák Nouzka – Literpool Vyškov                1:2 (1:1)

 

Tentokrát jsme byli za voříšky my

V důležitém utkání jsme si nepřipsali ani bod

 

Proti soupeři, se kterým jsme potřebovali bodovat, jsme nastoupili již bez Kedziho, jenž opět opustil naši loď jako první a odjel do práce. Literpool nastoupil pouze s pěti hráči, hrál tedy bez střídání. To nás asi ukolébalo, takže jsme opět předváděli náš bezstarostný pomalý fotbálek, jemuž zatažený soupeř bez větších problémů čelil a naopak podnikal rychlé smrtící protiútoky.  Po jednom z nich jsme po Mirově inkasovali. Z toho jsme se ještě otřepali a díky Radimově famózní ( to fakt nebyly náhoda ) přihrávce Marovi vyrovnali. Ve druhém poločase jsme si mysleli, že se soupeř porazí sám. Naopak, dostali jsme fiky opět přes chybně hrajícího Miru. K vyrovnání nám nepomohla ani  5 min. přesilovka nařízená za surové fauly vyhrabaného protihráče. Nutno přiznat, že jsme dopadli jak největší voříšci, když s takto oslabeným soupeřem prohrajeme. Touto prohrou se nám nejen už asi nadobro vzdálil vedoucí Pivovar, ale hlavně jsme ztratili na Kloboučky a Literpool. 

 

Hodnocení týmu + (max. 5+).

 

 

fifákovské okénko

 

Squash a badminton zadarmo nebude.

Už se po minulém tréninku zdálo, že budeme chodit na naše oblíbené halové sporty zadarmiko, ale Kujda si to s tou láskou nějak rozmyslel. Taky se mu dotyčná po vystřízlivění nezdála už ani tak hezká a navíc má pouze jednoho piškota, což je na Kujdu málo. Nezoufejme, počkejme s čím přijde příště, možná už při Morových pátečních narozeninách.

 

Mara pojede třetí gumu

Tento pátek oslaví Mara své 30. narozeniny, všichni přijďte ke Ká, (sraz něco málo po osmé), bude to velký. Co se týče darů, je to zařízený.

  

Díky DPP

Děkuji DPP za půjčení sítí, čímž ušetřilo fifákovské pokladně 200 Kč. Staré sítě jsou samozřejmě spolu s dalšími fifákovskými věcmi v Kujdově starém autě. Nové sítě jsou objednané, budou stát 1980Kč a budou připraveny na další pořádání.

Zpět

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode